top of page

ON

voorzichtig!
11 maart 2022

Impro is per definitie ONvoorzichtig!

Op vrijdagavond 11 maart jl. speelden we voor een enthousiaste zaal de Vloer op scenes, onder de droogkomische leiding van onze eigen simONe.

 

Het begon nog wel voorzichtig. Op het podium verschenen een nierpatiënt met zijn jonge geliefde, een verlaten vrouw en de minnares van haar ex op het strand van Hawaii en een trotse moeder die een ONverwacht schooladvies te verwerken kreeg. Een van de scenes maakte griezelig duidelijk hoe belangrijk het afschermen van je wachtwoord is.

 

Na de pauze werd het ruiger. We zagen wat er gebeurt als je 's nachts  de vader van je wel erg jonge date tegenkomt in de keuken van haar ouderlijk huis. Snel door naar een dampende sauna waarin een eeuwige geluksvogel en haar jaloerse vriendin elkaar weer vonden. Vandaar belandden we in een dierenwinkel waarin een puppy werd aangeschaft vanwege een bijna-dood-ervaring. Tenslotte zagen we twee mislukte TV makers die geld verdienden met een sexlijn.

 

Daarmee ONtaardde de avond zoals gebruikelijk in bizarre plotwendingen, emotionele vuistslagen, omhelzingen en ONwerkelijke verrassingen. En dat tot groot genoegen van een schaterend publiek. We kunnen niet wachten om jullie weer te zien. Bijvoorbeeld op 26 maart, bij ONze Kleinkunstvoorstelling?

En jij? Laat ONs weten wat je van de voorstelling vond ...

Rating'tja''leuk hoor''echt tof''super vet''ONvergetelijk'Rating

Bedankt en hopelijk tot
een volgende voorstelling

bottom of page