ON in opdracht en workshops

De kunst van het improviseren leent zich uitstekend voor optredens op feesten, evenementen, workshops, openingen en bedrijfsuitjes. Of u nu naar typetjes zoekt die uw feestje kunnen opleuken, acteurs voor een rollenspel of een geïmproviseerd themaoptreden, Ontzettend Nodig kan hierbij iets voor u betekenen. De vereniging heeft in het verleden op scholen, bedrijven, instanties, overheden, op recepties en bij musea opgetreden.

Naast animaties kan Ontzettend Nodig ook workshops verzorgen voor groepen, waarbij participatie van de groepsleden voorop staat. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever, kunnen wij in deze workshops de nadruk leggen op plezier, teambuilding, samenwerking, vertrouwen, vergroten van creativiteit /flexibiliteit enzovoorts. De prijs daarvan is sterk afhankelijk van uw wensen.

Inmiddels hebben wij veel ervaring met externe improvisaties, zie hiervoor onze referenties. 

Voor informatie bel Gerfred Veldman op 06.52537237 of stuur een bericht op theatersport@ontzettendnodig.nl

 
Moorddiner

Moorddiner ‘De dood van een koopman’

Op zoek naar een leuke activiteit voor een grote groep? Waaraan jong en oud kunnen deelnemen en ondertussen gezellig gegeten kan worden? Huur Ontzettend Nodig dan in om met u een moorddiner te spelen!

Het verhaal speelt zich af in Leiden, in de 17e eeuw. Leiden is een rijke stad, befaamd om zijn laken, dat verkocht wordt over de hele wereld. De stad is een vergaarbak van rijke en arme burgers, soldaten, hoge heren en lui van lager allooi. Van heinde en verre stromen lieden toe om hun waar in Leiden te verkopen en hun graantje mee te pikken. Zo ook de welvarende lakenkoopman Adriaen Le Pia. Helaas is hij vannacht vermoord. Aan uw gezelschap om zijn dood op te lossen.

U gaat aan tafel en maakt kennis met de verschillende personages. Gedurende de maaltijd spelen zij verschillende scènes voor u die aanwijzingen vormen over de gebeurtenissen rondom de moord. Tussen de scènes door schuiven de acteurs bij u aan en kunt u hen vragen stellen: Wie ben je? Wat doe je in Leiden? Na het dessert is het aan uw gezelschap om uw vermoedens te uiten en de moordenaar aan te wijzen.

Inclusief: driegangen diner (incl. 1 drankje), spel met 3 tot 6 acteurs (afhankelijk van de groepsgrootte)

Duur: Ca. 3,5 uur

Boekingen en prijzen via: http://www.groepswijzer.nl/groepsuitjes/in/leiden/moorddiner-leiden

ON

s inhuren?

theatersport@ontzettendnodig.nl, contact Gerfred Veldman 06-52537237

© 2019 Ontzettend Nodig