top of page

ON

s team versterken?

Ontzettend Nodig staat altijd open voor nieuw talent ! Als je bent geïnteresseerd in het lidmaatschap van Ontzettend Nodig, dan kun je telefonisch (06-52537237) of per email (theatersport@ontzettendnodig.nl) contact met ons opnemen. Je wordt dan gebeld om auditie te doen, zodra er weer plek is voor nieuwe leden. We doen dit om je spelniveau in te kunnen schatten en te voelen of er chemie is tussen jou en onze groep. Wanneer je wordt toegelaten bij de vereniging, ga je een trainingstraject in (waarbij je wel gewoon op donderdagavond met ons meetraint). Hoe snel je daadwerkelijk zult meedoen aan wedstrijden wordt bepaald door je eigen wensen en je ontwikkeling op het gebied van spel en samenwerking.

Lidmaatschap van Ontzettend Nodig is natuurlijk geheel vrijwillig maar niet geheel vrijblijvend: we hebben ook verwachtingen naar elkaar toe. De contributie is daar een voorbeeld van, want daarmee kunnen we de locatie en de docenten betalen. Daarnaast trainen we op donderdag om 20:15 uur op elkaar: we gaan er vanuit dat iedereen komt. Na de training gaan we soms nog wat drinken en we zien je op dit sociale moment graag verschijnen: het is niet alleen erg gezellig maar ook eens goed voor de teamspirit. Bij onze voorstellingen, vier per jaar, hebben we iedereen keihard nodig, dus ook jou, ook in het begin als je nog niet meespeelt. We hebben een aantal keer per jaar (betaalde) improvisatie-opdrachten. Hiermee kunnen we het lidmaatschap laag houden en we zien dan ook graag dat je je hier voor inzet. Tenslotte draait de vereniging volledig op vrijwilligers en moet alles geregeld worden. Ook hierbij verwachten we van jou een bijdrage.

Misschien klinken deze ‘eisen’ nogal zwaar, in de praktijk worden deze ‘regeltjes’ flexibel toegepast. Desalniettemin denken wij alleen op deze manier een hecht team te bouwen en te houden waar je geweldige voorstellingen mee neer kan zetten en veel plezier mee kan beleven.

bottom of page